Tijd voor Krijt vanaf 6 januari 2022

Tijd voor krijt is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Biljard Bond KNBB. Met dit initiatief wil de biljard bond de amateurbiljartsport weer dichterbij en onder de aandacht van mensen brengen. De Stichting Geinoord Maatschappelijk (SGM) ziet kansen om met dit project de binding met lokale bewoners te verstevigen en hun ook op sociaal terrein te ontmoeten. Tijd voor Krijt is vanaf donderdag 6 januari iedere donderdagmiddag van 14:30 uur tot 16:30 uur in het clubgebouw van s.v. Geinoord op sportpark Parkhout. Ted Vermeulen namens de KNBB en Herman van “t Riet namens de Stichting Geinoord Maatschappelijk, zijn uw gastheren. Naast biljarten zijn er ook andere gezelschapsspelen, waaraan kan worden deelgenomen. Kan of wil je even niet biljarten of een spelletje doen dan is praatje met een van de gastheren of bestuursleden van SGM ook mogelijk. Een consumptie wordt u aangeboden door de stichting SGM en de KNBB. Tot donderdag 6 januari 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *