De messen geslepen

De messen zijn geslepen bij de Stichting Geinoord Maatschappelijk.

Elke dinsdag wordt er uitgebreid geluncht bij de bijeenkomst van Met En Voor Elkaar (75+). Deelnemer Ton van der Pijl (79) ervaarde dat bij die lunch het brood snijden moeizaam verliep vanwege de botte messen. Hij bood spontaan aan om met zijn slijpapparaat langs te komen om het euvel te verhelpen. Op de bijeenkomst van Tijd Voor Krijt (55+), welke iedere donderdag om 14.30 begint, was Ton donderdag 10 maart met zijn vrouw Truus aanwezig. Terwijl Truus zich vermaakte met het spelen van Triominos en Rummikup ontfermde Ton zich buiten in de zon over de circa 80 botte messen. Nadat de messen weer vlijmscherp in de kast waren gelegd en de slijptol was opgeruimd heeft Ton nog wel even de nodige driebanders op het grote laken laten zien. Want biljarten kan hij ook als de beste.
Bedankt voor je spontane bijdrage Ton !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *