Met En Voor Elkaar, dansen met plezier op 7 juni

Elke dinsdag is het bij Met En Voor Elkaar gezellig en hebben de 75-plussers uit Nieuwegein een sfeervolle ontmoeting met elkaar. Afgelopen dinsdag 19 april was het een bijzondere bijeenkomst: Dominique Dolstra van Dolstra Dans Centre uit IJsselstein, kleindochter van Nellie Homan, gaf een enthousiaste dans-clinic. De oude voetjes gingen van de vloer en ook de mensen op de stoelen bewogen vol energie mee.  Samen met de vrijwillige gastvrouwen en medewerkers van Reinaerde werd het een waar dansfestijn. Twisten, walsen, cha-cha-cha en vele internationale dansen passeerden de revue. Aan Dominique is te merken dat ze een echte professional is : ze maakte het iedereen naar de zin. Een evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is. Ook Dominique genoot van de enthousiaste deelnemers en heeft toegezegd om dinsdag 7 juni weer een dansfeest te organiseren. We kijken er naar uit.
Op onderstaande video’s is te zien hoe gezellig het was op 19 april jl.

https://photos.app.goo.gl/79FyUzh6SRdzvRjSA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *