Sponsort u ook de wandeltocht van Rien Nijsse ?

Wie sponsort mijn wandeltocht?

Zondag 12 juni start ik mijn wandeltocht langs het Zuiderzeepad.
In 3 weken ga ik ongeveer 460 km lopen.

Aan deze tocht heb ik een goed doel gekoppeld : de Stichting Geinoord Maatschappelijk.
De SGM organiseert activiteiten op het sportpark van SV Geinoord en gebruikt de accommodatie op momenten dat er niet wordt gevoetbald. Iedere dinsdag is er een bijeenkomst voor 75-plussers uit Nieuwegein (elke week zo’n 50 deelnemers) met spellen, kaarten, sjoelen, biljarten, beweegoefeningen en een gezamenlijke lunch. Iedere donderdag is er een spelmiddag voor 55-plussers met kaarten, spellen en biljarten. Incidenteel een bijeenkomst voor mantelzorggezinnen. De SGM is tot op heden mogelijk gemaakt door subsidie van 8 ouderenfondsen. Deze subsidiestroom droogt evenwel op en daarom onder meer deze actie.

Mijn vraag aan jullie :

  • Welk bedrag per km wil je bijdragen aan dit goede doel?

Bedragen mogen variëren van 1 cent tot 1 Euro tot …. Euro.

Onze Stichting Geinoord Maatschappelijk is blij met iedere bijdrage. Je kunt je toezegging aan mij mailen (cestrien@hotmail.nl) of appen (06-48028002) of gewoon meedelen. Na de wandeltocht zal ik dan het exacte aantal kilometers doorgeven, zodat je de bijdrage (fiscaal aftrekbaar) kunt overmaken naar de Stichting Geinoord Maatschappelijk onder vermelding van SPONSORLOOP RIEN.

Bij voorbaat dank voor jullie steun.

Rien Nijsse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *