Zangkoor Mizzelto treedt op bij de MeVe groep

Een fantastisch optreden op dinsdag 20 dec 2022

De kantine van s.v. Geinoord was op de regenachtige dinsdagmorgen 20 dec 2022 omgetoverd tot een prachtige sfeervolle locatie. Mooie gedekte tafels en sfeerverlichting, de vrijwilligers hebben er een mooie kerstsfeer van gemaakt. Toen alle deelnemers aanwezig waren en van de ene verbazing in de andere vielen, kwam als klap op de vuurpijl het zangkoor MIZZELTO een prachtig optreden verzorgen. De aankleding alleen al was bewonderingswaardig en klassieke kerstliederen werden afgewisseld met een liedjes uit een meer populair genre. Er werd volop meegezongen en er waren veel enthousiaste reactie na elk liedje. En dat was nu juist voor het gezelschap de reden dat zij van geen ophouden wisten.


Na het optreden was er een advocaatje met slagroom en daarna de gebruikelijke lunch. Het was deze keer meer een 3 gangen diner. De gastvrouwen oogsten aan alle kanten waardering voor het heerlijke eten. Maarten van der Stoep had na afloop een dankwoord voor de inzet van die vrijwilligers welke het allemaal mogelijk hadden gemaakt. Rond half een ging iedereen  door de regen voldaan naar huis. De foto’s geven een goede indruk van de sfeer deze morgen op het sportpark “Parkhout”, waar de walking voetballers buiten in de regen zich niet lieten tegenhouden om lekker bezig te zijn.  

De deelnemers aan de MeVe activiteit applaudisseren op de foto hierboven voor het optreden van het koor met de bijzondere naam Mizzelto. Zij treden de komende dagen veelvuldig op. Het verschil in locaties varieert van openbare pleinen en winkelcentra tot verzorgingstehuizen. De ontvangst en hartelijkheid tijdens en na het optreden hier bij de MeVe groep van de Stichting Geinoord Maatschappelijk, heeft ons enorm verrast. Dat het optreden zo een groot succes zou worden hadden de koorleden niet voorzien. Het contact voor volgend jaar is alvast gelegd!

2 thoughts on “Zangkoor Mizzelto treedt op bij de MeVe groep

  1. Wat heb ik genoten, ben er nog niet zo lang bij maar geniet met volle teugen .iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt super bedankt🙏🙏🙏🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *