Raadslid Hanny Plomp (D66) op bezoek bij Stichting Geinoord Maatschappelijk

Dinsdagochtend is Hanny Plomp- van Rheenen, gemeenteraadslid voor de D66 in Nieuwegein, op werkbezoek geweest bij Stichting Geinoord Maatschappelijk; het project “Met En Voor Elkaar.” Een project ter bestrijding en voorkomen van eenzaamheid. Ouderen kunnen worden opgehaald en thuisgebracht door leden van de Walking Voetbalgroep van s.v. Geinoord Nieuwegein.

Hanny Plomp: ” Na een warm welkom werd ik al snel opgenomen in de vreugde die daar heerste. Er werden spellen gespeeld: klaverjassen, rummikub, sjoelen, biljard en er werden veel gesprekken gevoerd. De mensen vinden de aandacht en omzien naar elkaar belangrijk. Buiten werd er gevoetbald zogeheten wandel voetbal en voor de lunch gingen sommige nog even samen wandelen.

Vrijwilligers verzorgen de koffie en de lunch. Ook cliënten van ‘Reinaerde’ waren druk als gastvrouw/gastheer, vanuit dagbesteding. Na de lunch werd Hanny Plomp nog even meegenomen naar de bouwplaats van de nieuwe voetbalaccommodatie samen met Betsy de Keizer (o.a. ambassadeur voor Domotica) die ook te gast was.

Op de foto: raadslid Hanny Plomp met Betsy de Keizer

Hanny spreekt haar complimenten uit naar de organisatoren en een ieder die dit fantastisch mooie project mogelijk maken. En in het bijzonder aandacht voor de vrijwilligers waarmee zij graag op de foto ging. ‘Het was een bijzonder mooi moment voor de vrijwilligers omdat ze tussen de ontvangen nieuwjaarspakketten stonden, gekregen door de hoofdsponsor ‘Warmtebouw.’

De vrijwilligers van de MeVe groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *