Teenage Party zaterdag 11 maart a.s.

SGM organiseert in samenwerking met VSV Vreeswijk en SV Geinoord met steun van de gemeente Nieuwegein en het KF Hein Fonds de eerste


“TEENAGE-PARTY”

voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar
(leden van VSV Vreeswijk of SV Geinoord)

ZATERDAG 11 MAART 2023
van 20.00 tot 24.00 u
ur

in het clubhuis van VSV Vreeswijk (Helmkruid 3, 3434 CT Nieuwegein).

Je kunt er bij zijn door Euro 5,00 (hiervoor krijg je ook 2 gratis consumpties) over te maken op banknummer NL14 INGB 0674 9727 16 ten name van Stichting Geinoord Maatschappelijk onder vermelding van je naam en geboortedatum (omschrijving in dit formaat: Groot, Jan de 19-10-2009). Inschrijven via de bankbetaling kan tot uiterlijk 8 maart. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk.

De capaciteit van het clubhuis is beperkt. Als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt stopt de inschrijving eerder. Te late inschrijvers krijgen het geld teruggestort.

Bij de ingang wordt (voor teenagers vanaf 14 jaar) op deze 11 maart om jouw legitimatiebewijs gevraagd. Hier krijg je ook de 2 gratis consumptiemunten.

Deze teenage-party is een gezellig en veilig feest, waarbij uiteraard roken, alcohol en drugs streng verboden zijn. Beveiligers zien hierop toe en zorgen ervoor dat we er met z’n allen een leuke, bruisende, muzikale ontmoetingsavond van kunnen maken.

De muziek wordt verzorgd door DJ’s Dennis en Bas.

Via consumptiemunten (2,00) kun je aan de bar alcoholvrije drankjes verkrijgen.

Jullie ouders mogen brengen en ophalen (voldoende parkeerplaats aanwezig), maar mogen niet mee het clubhuis in.

Tot ZATERDAG 11 maart !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *