Wedstrijdbiljart in kantine sv Geinoord

Groot biljart in kantine SV Geinoord.

In het weekend van 18 en 19 februari is er een biljart van circa 500 kg verhuisd van de Nedereindseweg naar ons clubhuis. Onder aansturing van vrijwillig projectleider Kees van Wijk, die in de voorafgaande week al het nodige voorwerk deed is de klus in het weekend geklaard.

Op zaterdag werden de nodige materialen (kleine tillift en rijplaten) opgehaald bij de firma Jos Scholman en werd de vrachtauto gereserveerd bij firma Transportonderhoud. Beide bedrijven hebben de spullen belangeloos beschikbaar gesteld aan de Stichting Geinoord Maatschappelijk. Op zaterdag is het biljart op de tillift gekrikt en voorzichtig ontdaan van de eikenhouten poten en op blokken gezet. Op zondag zijn de sterke mannen (Freek den Brok, Jan Polman, Stephan Reinke, Dennis van Amerongen en Klaas Nieuwenhuijsen) opgetrommeld en die hebben in een geoliede samenwerking het zware monster door twee kleine deurtjes, over drempels, in en uit de vrachtwagen en over de drempel van de kantine gekregen.

Ik mocht er beide dagen bij zijn en heb genoten van het teamwork in dit bijzondere project met alleen maar vrijwilligers. Wat mooi dat zoiets binnen onze club en stichting mogelijk is.

Rien Nijsse.

(Foto’s: Herman van ’t Riet.)

Voorbereidende werkzaamheden op zaterdag
De laatste drempel naar buiten
Bij de tillift van de vrachtwagen

Inmiddels staat het biljart op zijn plaats en er wordt al gebruik van gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *