Eerste TEENAGE PARTY een groot succes !!!

Zaterdag 11 maart is de eerste TEENAGE PARTY in de gezellige kantine van VSV Vreeswijk gehouden. Dit event was toegankelijk voor leden van Geinoord en Vreeswijk in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. De zestig aanwezige kids hebben een fantastische avond beleefd.

De heerlijke muziek van DJ Bas en de bijbehorende lichteffecten zorgden voor een echte disco-sfeer. De vrijwilligers van VSV Vreeswijk achter (en voor) de bar droegen ook bij aan die sfeer en hielden tussendoor een ware limbo-dans voor de jeugdige jongens en meisjes. Ook de seniore dames die de deelnemers registreerden en de consumptiemunten uitdeelden hadden een gezellige avond. Beveiliger Wesley had een rustig avondje, want er zijn geen incidenten geweest.

Het was een waar genoegen om te zien hoe de jeugd van beide verenigingen op de dansvloer genoten van de muziek. DJ Bas kreeg via briefjes de nodige verzoeknummers aangereikt en toverde al die nummers met veel plezier uit zijn draaitafel.

Wesley deelde bij de uitgang de flyers uit voor de volgende TEENAGE PARTY op 15 april in de kantine van Geinoord.

Zondag 12 maart stroomde de eerste aanmeldingen voor 15 april al binnen. Dus ook dan verwachten we weer een leuk spektakel met de muziek van DJ’s Bas en Dennis. Tot ziens op

ZATERDAG 15 APRIL aanvang 20.00 uur in de kantine van SV GEINOORD

Rien Nijsse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *